Wij willen graag een jaar naar Bonaire en hebben een woning in Groningen (Nederland) in de aanbieding.

Woningruil van juli 2009 t/m juli 2010 (andere periodes bespreekbaar).

Prachtige gemeubileerde woning met 4 slaapkamers en een mooi tuinhuis in de royale, onderhoudsarme tuin. Op één van de mooiste plekjes van Groningen in de Zeeheldenbuurt, dichtbij uitvalswegen en op loopafstand van centrum, Centraal Station en Stadspark.

Begane grond;

Entree, ruime hal, zonnige woonkamer met open keuken (totaal 38m2) en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van vaatwasmachine, combimagnetron en een koelvriescombinatie. Beneden verder twee slaapkamers van resp. 14 m2 en 7 m2 (met veel kastruimte) en een luxe toilet/doucheruimte met kleurendouche.

Eerste verdieping;

De eerste verdieping is zeer recent gerenoveerd en ziet er prachtig uit. Hier bevinden zich twee slaapkamers (10 en 12 m2) en een wc met vaste wastafel. In beide kamers zijn mooie kasten ingebouwd.

Tuin;

De woonkamer en keuken geven toegang tot een prachtige veranda van ca. 30 m2. De veranda is voorzien van (lounge)meubelen en elektrische terrasheaters; om heerlijk van te genieten in de zomer. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis, dat in gebruik is als kantoorruimte. Hiernaast ligt een zonneterras met gas bbq. Verder in de tuin nog een berging en een overdekte ruimte om fietsen te stallen.