Woningruil Bonaire of Curacao met Nederland in october tot november 2006 voor 4 weken! Van de tropen naar het Winterland!

Gevraagd op de Antillen;

4-persoonsappartement of woning voor echtpaar en zus in october 2006 voor 4 weken, in een veilige buurt, dieren geen probleem daar wij dierenliefhebbers zijn, moet makkelijk bereikbaar zijn. Inclusief auto is een pre!

Aageboden:

4-persoonsmaisonette met open keuken + 2 slaapkamers (voor 2 personen) in een mooie wijk in Rotterdam (Kop van Zuid), tegenover een megabioscoop, 3 deuren verder een supermarkt, een golfzaak, een bekend restaurant en het wereldberoemde Feijenoord Stadion of de Kuip voor voetballers en artiesten. Achter is er een rustgevend uitzicht op de Maas met allerlei boten en watertaxi's en men kan flaneren op de boulevard of gezellig zitten aan het water. Vijf minuten lopen is er een natuurpark. In de winter is het hier een sprookje met de Skyline aan de Maas en alles verlicht. Deze woning op de begane grond is geschikt voor 4 personen. Gratis parkeerplaats en een gezamenlijk terras met uitzicht op het water, van de hete zomer naar de White Christmas.

Gaarne alleen serieuze reacties naar;

vissernf@tref.nl

Mobiel: 06-41460452