Cosmocollege zoekt gastgezinnen !

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen. Cosmolingua biedt anderstalige studenten lessen in de Nederlandse taal die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

Cursisten doen vanaf het eerste begin bruikbare kennis op die onmiddellijk in de praktijk kan worden omgezet. Onze studenten komen vanuit alle windstreken en zijn allemaal hoger opgeleid. De leeftijden liggen rond 18 jaar en ouder.

In Breda en omliggende dorpen zijn wij op zoek naar gastgezinnen die beschikken over een kamer voor onze studenten met gebruik van internetmogelijkheden. De periodes zijn het hele jaar door, wat u wilt. 1 week , meerdere weken, 1 maand , 2 maanden of langer, alles is bij ons mogelijk. Ook houden wij rekening met uw vakanties.

Er staat een aantrekkelijke vergoeding tegenover. Andersom geldt dat zo’n student Nederlands wil leren en nieuwsgierig is naar onze cultuur. Je geeft de jongere een veilige haven van waaruit deze op ontdekkingsreis gaat in Breda en omstreken. Het brengt leven in huis en het is leerzaam voor beide partijen. Er mag alleen Nederlands gesproken worden.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur een mail naar: cosmolingua@casema.nl , bel 076 – 514 40 76 of 06 30 44 28 20, tussen 8.30 en 15.30 u.

Met vriendelijke groet,

Nancy Kotvis, Huisvesting.